Дома / Новости / Детска новогодишна претстава “Зизи куку мјау мјау”

Детска новогодишна претстава “Зизи куку мјау мјау”

🎯Денес видовме еден куп среќа.

❤️По направена ретроспектива на денот кој поминал сфаќаме дека не постои ништо повредно од детската искрена насмевка, ведрина и позитивна енергија‼️‼️‼️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Светот на Биби

Мултимедијалниот проект “Светот на Биби” кој има за цел да ги едуцира најмладите, да учат …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.