Дома / Новости / Денес учениците од нашето училиште и посакаа топло добредојде на пролетта и го одбележаа денот на екологијата со пролетни цртежи, креативни изработки и засадување на садници во училишниот двор

Денес учениците од нашето училиште и посакаа топло добредојде на пролетта и го одбележаа денот на екологијата со пролетни цртежи, креативни изработки и засадување на садници во училишниот двор

Целта за реализација на овие активности е подигање на еко-свеста кај учениците за значењето на природата, чиста животна средина и екологија

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско биолошко друштво-Скопје

На 05.04.2024 г. се одржа регионален натпревар по Природни науки за VI одделение,организиран од Македонско …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *