Дома / Наставен кадар - Предметна настава / Денес Еко клубот од нашето училиште во присуство на другарчиња од нашето партнер училиште од Неготино “Гоце Делчев” реализираше Еко работилница – изработка на новогодишни украси од рециклиран материјал материјал

Денес Еко клубот од нашето училиште во присуство на другарчиња од нашето партнер училиште од Неготино “Гоце Делчев” реализираше Еко работилница – изработка на новогодишни украси од рециклиран материјал материјал

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *