Дома / Новости / Годишен Извештај 2019/20

Годишен Извештај 2019/20

Во прилог е Годишниот Извештај за работата на училиштето во учебната 2019/20 година.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *