Дома / Новости / Во рамките на проектот на УНИЦЕФ за подобрување на хигиенските услови во училиштата (WASH) во нашето училиште беа доделени 6 мобилни станици за миење раце

Во рамките на проектот на УНИЦЕФ за подобрување на хигиенските услови во училиштата (WASH) во нашето училиште беа доделени 6 мобилни станици за миење раце

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Новогодишна приредба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.