Дома / Новости / Во рамките на проектот “Вело училишта” нашето училиште беше посетено од координаторите на проектот.

Во рамките на проектот “Вело училишта” нашето училиште беше посетено од координаторите на проектот.

🚩 Во рамките на проектот “Вело училишта” нашето училиште беше посетено од координаторите на проектот.

🚩Опфатени беа учениците од шесто одделение во централното училиште во Градско и учениците од трето и петто одделение од ПОУ с.Виничани.

✅️Активностите имаа за цел да ги подготват учениците за поголема безбедност на велосипедите во сообраќајот🚲🚲🚲

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *