Повторување и утврдување

Ученици, симнете го документот и решете ги вежбите за повторување.

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

08-11.05.2020 Angliski za Petto

08-11.05.2020 You Must Hold My HandПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *