Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 5 ТО ОДД. / Вежби – барање и давање правец

Вежби – барање и давање правец

Ученици, за понатамошно вежбање на барањето и давањето правец, симнете го гореприкачениот документ. Решете ги дадените вежби.

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

08-11.05.2020 Angliski za Petto

08-11.05.2020 You Must Hold My HandПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *