Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 9 ТО ОДД. / Анализа на текстот„Константин Миладинов“ од Ѓорѓи Абаџиев (елементи на биографија)

Анализа на текстот„Константин Миладинов“ од Ѓорѓи Абаџиев (елементи на биографија)

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

29.5.2020 година-Видови реченици

Видови реченициПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *