Дома / Новости / Активности по повод 8-ми март

Активности по повод 8-ми март

Учениците од I одделение во Градско и III и V одделение од ПУ с.Виничани со низа изработки го одбележаа 8-ми март, интернационалниот ден на жената.

Во Прилог се фотографии од изработките на учениците

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *