Дома / Новости / Активности по повод детската недела

Активности по повод детската недела

Под мотото “Почитуваме за наше здравје, за наш успех”
✅Учениците од III одд во ПУс.Виничани, симболично ги одбележуваат деновите на Детската недела✅✍📚

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.