Дома / Новости / Активности по повод Детската недела

Активности по повод Детската недела

На светот не постои ништо поубаво од среќно дете! Среќа е кога ќе ја видиш насмевката на детските лица додека учат, играат, творат. Среќата е двигател, мотиватор, стимулатор во креирање карактерни особини, креатор на сликата за себе и самодовербата што детето ја гради. Среќното дете е благодарно дете.❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *