Дома / Новости / Активности на учениците од трето и петто одделение од ПУс.Виничани по повод доаѓањето на Пролетта!🌸🌺🌼

Активности на учениците од трето и петто одделение од ПУс.Виничани по повод доаѓањето на Пролетта!🌸🌺🌼

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *