четврток , март 22 2018
Соопштенија
Дома / Новости / Посета на Велешкиот театар

Посета на Велешкиот театар

Учениците од I и V одд, присуствуваа на новогодишната престава “Волшебната шума” во Велешкиот театар

За webadmin

Провери

Посета од светската штафетна трка на мирот

На ден 08.03.2018 Четврток, нашето училиште беше посетено од Светската штафетна трка на мирот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *