четврток , март 22 2018
Соопштенија
Дома / Новости / Новогодишна приредба на учениците од I одд.

Новогодишна приредба на учениците од I одд.

Новогодишна приредба на учениците од I одд

За webadmin

Провери

Посета од светската штафетна трка на мирот

На ден 08.03.2018 Четврток, нашето училиште беше посетено од Светската штафетна трка на мирот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *